The Girls

Judith Smokey Vibes

Judith

Judith is actrice/theatermaker en zong in theaterrestaurants, musicals en eigen theaterproducties. Het podium greep haar al op jonge leeftijd doordat zij vanaf haar tienerjaren jarenlang met een rock ‘n roll showgroep door het hele land tourde en genoot van de 60’s sound. Zij zong in een aantal bands in de stijlen jazz, blues, soul, pop, world music en eigen repertoire.  Momenteel zingt zij in duo met pianist/gitarist, als solo zangeres en in twee theaterproducties. Ze is backing-vocal op zowel podium als in de studio en haar stem is op verschillende ep’s en cd’s te horen. Binnen Smokey Vibes is Judith leadvocaliste en valt soms bij met percussie of 2e stem.

Winni Smokey Vibes

Winni

Winni heeft jarenlange bandervaring, van blues tot soul tot salsa en samba. Ze speelt verschillende soorten Braziliaanse percussie en heeft zich in dat genre enorm gespecialiseerd. Haar Caraïbische roots geven haar net dat extra exotische tintje dat dan mooi doorklinkt in de muziek. In Smokey Vibes neemt Winni naast Judith soms de leadzang voor haar rekening en voorziet de band van een prachtige percussiebegeleiding.

Cynthia Smokey Vibes

Cynthia

Cynthia kwam Marcel toevallig tegen op een jamsessie, het ijs was gebroken. Ze hoefde er niet lang over na te denken en kwam een keertje mee spelen, en de klik was wederzijds. Ook Cynthia heeft veel bandervaring en heeft ook nog andere bands waar ze de bassiste is. Cynthia straalt in Smokey Vibes die typische rust uit van de bassiste die het voor elkaar heeft: maar wel met de nodige dosis energie!