The Boys

Yuri Smokey Vibes

Yuri

In het dagelijks leven is Yuri de trotse eigenaar van autorijschool Keys. Natuurlijk is deze naam niet voor niets gekozen: toetsen zijn Yuri’s leven en zijn nieuwste aanwinst is een heuse Hammond, waarbij hij prachtige orgelklanken uit het instrument weet te toveren. Maar net zo gemakkelijk schakelt hij om naar een mooie piano rockballad. Yuri heeft veel ervaring, van klassiek tot jazz tot rock. In Smokey Vibes is hij helemaal op zijn plek: het is prachtig om te zien hoe hij achter zijn dubbele keys-standaard geniet van de muziek!

Marcel Smokey Vibes

Marcel

Marcel volgde vanaf zijn 14e klassiek gitaarles en maakte daarna uitstapjes richting de jazz en flamenco. Zijn grootste passie blijft rock, in welke vorm dan ook. Of het nu akoestisch is, of wat steviger, muziek die energie geeft, daar gaat het om. Met een tomeloze energie schakelt hij tussen zijn verschillende gitaren om de beste Smokey Vibes-sound het publiek in te slingeren. Binnen Smokey Vibes is Marcel gebombardeerd tot bandleider, maar ziet die rol meer als ‘aangevend en meewerkend’ voorman, waarbij de nummers vooral met elkaar worden vormgegeven, zo wordt onze muziek ook echt van ons!

Arthur Smokey Vibes

Arthur

Als er iemand binnen Smokey Vibes muzikale ervaring heeft, is het Arthur wel. Bekend uit het muziekcircuit waarbij hij met zijn stem en toetsen menige zaal vult. Het is daarom niet verwonderlijk dat Arthur een aantal leadvocals heeft in de band. Daarnaast is hij de trotse eigenaar van de ADS Muziekstudio in Den Haag waar al veel artiesten nummers hebben opgenomen. Binnen Smokey Vibes is zijn drumstel dé plek waar Arthur zich helemaal op zijn gemak voelt. Geef hem een microfoon erbij en laat die vibes maar komen!